dimecres, 21 de maig del 2014

NEGJUS BAND 47 - KORTATU BC 63 [J. 18]

Amb un primer quart de Kortatu pràcticament immaculat en què els homes de negre van anotar tres triples i no van fallar cap tir lliure va quedar molt clar qui era el favorit per endur-se la victòria. La dinàmica es va repetir en el segon període ja que els visitants van assolir un màxim avantatge de 18 punts. Però tres triples dels locals van tancar el parcial al descans amb un 37-26 encara no definitiu.
La sortida del Kortatu després del descans va ser de piconadora, arribant a tenir avantantges de 19 punts basats, sobretot, en un 9/9 en tirs lliures. D'aquí al final del partit, el Negjus Band va intentar aprofitar un cert relaxament dels homes de negre tot i que mai van ser capaços de escurçar la diferència per sota dels 10 punts.