dimecres, 21 de maig del 2014

KORTATU BC 70 - COSTA SERRA 49 [J. 19]

El matx es presentava, a priori, molt igualat entre dos històrics de la competició de lleure. Cert que Kortatu venia d'una dinàmica guanyadora, però aquests partits acostument a ser molt igualats. I els homes de negre tenien al cap la dolorosa derrota a la primera volta per 30 punts. Així que, la sortida dels locals va ser intimidadora amb 3 triples consecutius del Quim Saucedo i del Jordi Romeu. Els visitants, lluny d'abaixar els braços, van demostrar que són molt bon equip i van retallar diferències fins a igualar el marcador (19-19) a la fi del primer quart. I al següent període, tot va anar més o menys igual fins que s'arribava al descans amb un mínim 34-30 a favor dels locals.
La victòria de Kortatu es va començar a cimentar a la represa amb un joc molt sòlid i col·lectivament equilibrat i sense abús del tir exterior cosa que propiciava obrir una escletxa important abans d'afrontar l'últim perídode (51-39). I és que al darrer quart els homes del Costa Serra van donar la sensació de cansament o, senzillament, el Kortatu no va voler donar cap opció perquè el partít va acabar amb el solvent marcador de  70-49.