dijous, 22 de maig del 2014

KORTATU BC 60 - AE DOSA 69 [J. 23]

Dues trajectòries es creuaven en aquest enfrontament. D'un costat, els locals de Kortatu veníen de dues derrotes consecutives sense pal·liatius. D'altra banda, l'AE Dosa equip que, durant la segona volta, s'està mostrant amb una fiabilitat més que evident.
Amb aquestes premisses els homes de negre van desenvolupar durant els dos primers quarts un joc que, si bé no era gens vistós, semblava que amb poc esforç s'aconseguia obrir una escletxa de 9 punts (24-15) al minut 6 del segon període gràcies a un triple de l'Óscar Valenciano. I la qüestió és que, en una lliga tan igualada com la d'enguany, si no jugues al màxim tothom pot sorprendre't. Kortatu va perdonar l'AE Dosa i, malgrat anar al descans al capdavant al marcador (29-26), les sensacions no eren les millors.
Efectivament, aquest mal pàlpit es va confirmar a la represa. Els visitants van infringir un correctiu de 24-9 només jugant un bàsquet pràctic i lluitant per cada pilota. Els homes de Kortatu, un cop més incapços de reaccionar, afrontaven el darrer quart amb un sòlid 38-50 a favor de l'AE Dosa equip que, per moments va treure els colors al Kortatu (47-61) i que, si no van aconseguir un avantatge més ampli al final del partit va ser per un petit rampell d'orgull dels homes de negre.