dimecres, 28 de maig del 2014

GIK FUTURE 63 - KORTATU BC 89 [J. 25]

El Kortatu va fer un pas que pot ser definitiu de cara a mantenir la categoria en la lliga més igualada que es recorda, davant del Gik Future, un equip que durant tota la segona volta ha tingut una trajectòria certament ascendent. La pressió per als homes de negre era enorme ja que venien de perdre quatre partits consecutius i projectant una imatge un punt autodestructiva per moments.

Tot això va quedar oblidat des del primer minut de l'enfrontament i els jugadors de Kortatu, malgrat perdre el primer quart per la mínima diferència, van demostrar que la ambició màxima. De manera que, en el segon quart, van prémer l'accelerador en l'apartat defensiu cosa que els va permetre obtenir rendes màximes de fins a 11 punts (21-32 i 24-35) per arribar al descans amb un positiu 32-39.

Després, al tercer quart, els locals perdien una mica la perspectiva del partit i es topaven una i altra vegada contra la defensa zonal dels homes de negre que observaven com creixia la diferència fins als 15 punts (36-51). A la desesperada, el Gik Future, van intentar escurçar la diferència en el marcador però es van veure superats per unes inoportunes protestes que propiciaven arribar al final del tercer període amb un contundent 51-69.

Amb els efectius reduïts, els locals, van intentar-ho tot per poder rebaixar el marcador desfavorable. No obstant això, el Kortatu, ben conscient de la situació i del que havia de fer, va sentenciar i va concloure el partit amb el màxim avantatge (63-89).