divendres, 23 de maig del 2014

KORTATU BC 48 - AUTOESCUELA BETULO BADAMAR 61 [J. 24]

El partit es plantejava amb una transcendència certament important per a les dues esquadres. És clar, la lliga encara la seva recta final i la gran igualtat que existeix fa que el valor d'una victòria representi la tranquil·litat o una derrota, ficar-se en problemes.
I és a així que es va desenvolupar en una dinàmica de gran igualtat. Si de cas, els homes de negre van aconseguir els avantatges més importants, (16-13, al primer quart i 21-15, al segon període) però mai definitius. L'empat que el marcador senyalava al descans (26-26) feia augurar un partit on s'imposarien les defenses i, en tot cas, de gran equilibri.

A. la represa, el signe de l'enfrontament continuava pel mateix camí. Novament el Kortatu va intentar crear una escletxa (36-30, min. 7), però els visitants la van, pràcticament, eixugar per tancar el tercer període amb un estret 38-37.

L'inici de l'últim quart no va ser diferent del que havia passat fins aleshores. I heus ací que, al minut 4 el visitant López (19 punts en aquest període i 32 en tot el partit), amb una jugada de grandíssim mèrit, va aconseguir anotar un 3+1 que va desactivar per complet els homes de negre. I de aquí a final del partit, aquest jugador no va fer més que demostrar un talent i una qualitat d'altes prestacions que va esmicolar qualsevol esperança de Kortatu, fins i tot, de conservar el bàsquet average.