dimecres, 26 de març del 2014

KORTATU BC 73 - YUYUS 74 [J. 17]

El Kortatu BC no va tenir la recompensa de la victòria davant d'un líder més que sòlid en un partit de gran nivell basquetbolístic. Els homes de negre van afrontar el xoc amb la consigna de buscar la mes alta ambició evitant les emocions. I d'aquesta manera, un prometedor inici dels locals (14-3, en el minut 8 del primer quart) es va veure contrarrestat per  sis punts consecutius el Yuyus per tancar el primer parcial amb el resultat de 14-9.

Al segon període el líder va mostrar les seves credencials demostrant el per què de la seva posició a la taula classificatòria. I és que, gràcies a 4 triples consecutius de 3 jugadors diferents, els visitants no només van capgirar el resultat sinó que van aconseguir el seu màxim avantatge (23-32, minut 9). Els jugadors de Kortatu van aconseguir retallar la diferència gràcies a una pobre sèrie de 3/6 en tirs lliures i arribar al descans amb 26-32 obert.

A la represa, i fins a la fi de l'enfrontament, es van viure grans moments de bàsquet. El Kortatu, exprement-se de manera exemplar amb gran esforç en defensa i amb bon encert ofensiu, aconseguia cloure el tercer quart novament per davant en el marcador en la mínima expressió (50-49). I d'aquí a final del partit, la qualitat i les ganes de guanyar de tots dos contendents van originar una igualtat que en cap moment va superar els dos punts. En el tram final, el Jordi Sánchez, per part de Kortatu BC, va anotar dos tirs lliures que, a falta d'11 segons posava els locals per davant (73-72). El Yuyus, va encertar en la darrera possessió una cistella de dos punts del dorsal 13 (19 punts) per endur-se el matx i que dona sentit a la frase "la sort del campió".