dimecres, 4 de juny del 2014

KORTATU BC 75 - MERCENARIS CB 70 [J. 26]

El Kortatu BC va aconseguir endur-se la victòria davant d'un Mercenaris CB un tant disminuït d'efectius malgrat que, en tot moment, van competir amb força solvència.

Els homes de negre obtenien les seves primeres diferències favorables en un partit d'anada i tornada i amb molt poca treva. Dels 23 anotats en el primer quart, 18 van venir de la mà dels seu joc interior aspecte en el qual el locals eren nétament superior. La dinàmica va continuar fins al minut 6 del segon quart (35-21). A partir d'aleshores, el Mercenaris va apretar i, amb 7 punts conscutius de Morales, es va arribar al descans amb un 37-30 encara amb molts dubtes que aclarir.

A la represa, el 9-0 de sortida del Kortatu (46-30) semblava que posava la primera pedra per guanyar el partit ja que, el tercer període finalitzava amb un 56-42 que podia semblar definitu. Res més lluny de la realitat: els visitants van demostrar la seva qualitat tècnica i, en només 5 minuts amb un demolidor (4-19) van aconseguir capgirar el marcador (61-62). A partir d'aleshores, el Mercenaris va notar la seva falta d'efectius a la qual es va afegir la lesió de l'Iván Cabo. Van oposar tota la resistència de que van ser capaços però en la roda final dels tirs lliures el Kortatu BC es va mostrar superior i va acabar obtenint una victòria certament de qualitat.