divendres, 21 de desembre del 2012

EL RIVAL DE LA JORNADA: LAIETANIA AE

El rival d’aquesta jornada serà un nou repte per a Kortatu BC. Estem parlant del Laietania AE, tot un clàssic a la competició.

El primer enfrontament entre els dos equips data de la temporada 2003/04, o el que és el mateix, la campanya en que Kortatu BC va debutar en la màxima categoria de la lliga del Consell Esportiu del Barcelonès Nord (CEBN). I no és que hi hagi, precisament, un bon record d’aquell partit ja que l’equip col·legial va infringir un sever correctiu als homes de negre (93-61). En aquell matx, ja van destacar els germans Hans i Albert Reichardt amb 28 i 34 punts anotats, respectivament. Per part de Kortatu, van ser el Watu (15), el Jordi Romeu (14) i el Dani Cervera (13) els màxims anotadors.

Però des d’aleshores ha plogut bastant. El d’aquesta jornada serà el 17è enfrontament entre els dos equips. El balanç de victòries / derrotes està clarament decantat a favor del Laietania AE (13-3). La primera victòria del Kortatu va arribar a la segona volta de la temporada de debut a primera divisió del CEBN (78-74) . La segona, es va fer esperar i no tenir lloc fins a la temporada 2009/10 (70-69). I, per acabar, la darrera ocasió en que va vèncer el Kortatu BC data de fa fues temporades, és a dir, la 2010/11 (73-65) i és la que ha estat, fins ara, la més àmplia a favor dels homes de negre.

El Kortatu BC anirà, doncs, a la pista de Llefià a intentar aconseguir la quarta victòria davant el Laietania AE o dit de una altra manera, el que seria el primer triomf a domicili davant de l’equip col·legial.