dijous, 13 de desembre del 2012

EL LÍDER VISITA LA PISTA DEL KORTATU

El partit d’aquesta setmana representa un nou repte per al Kortatu BC. Fins i tot es podria dir que serà un bon toc de pedra, després de sis jornades disputades, per anar concretant quin pot ser el potencial dels homes de negre en aquesta campanya. Dit d’una altra manera, una derrota seria el més previsible i no suposaria cap sorpresa. No obstant això, una victòria sobre l’Urban CE faria assolir a Kortatu un autèntic salt de qualitat.

Més enllà d’aquest factor, si estudiem el calendari més imminent per a Kortatu, veurem que no és, precisament, senzill ja que els dos següents rivals seran el Laietania AE i el Sant Crist 1 ASE, o el que és el mateix, els dos equips més forts de la lliga juntament amb l’Urban.

Per tant, les tres properes jornades ajudaran a calibrar d’una forma més precisa quines són les veritables aspiracions del Kortatu de cara a la temporada 2012/13.

Ara, si ens centrem en l’Urban, caldria que els presentéssim com l’actual campió de la lliga que organitza el CEBN i l’equip que ha heretat l’hegemonia del Danone CDC en la competició. No és una esquadra que destaqui per tenir la millor defensa de la lliga ni perquè els seus homes interiors puguin resultar determinants en la pintura. Més aviat basen el seu joc en una gran facilitat per al tir exterior però, sobretot, confien cegament en el seu talent ofensiu que es reflecteix clarament en la seva enorme capacitat per jugar els 1 contra 1, apartat en el qual tenen un domini certament destacable.

Si voleu conèixer una mica més dels antecedents del matx, a continuació, podeu consultar un quadre resum de comparació estadística d’aspectes d’equip. La informació ha estat extreta dels enfrontaments previs entre el Kortatu i l’Urban de les dues temporades anteriors.