divendres, 8 de maig del 2015

KILLER QUEEN 57 - KORTATU BC 55 [J. 22]

Un Kortatu encara molt delmat es va enfrontar a un dels rivals amb més talent ofensiu de la lliga. La derrota no hauria d’amagar el fet que es va competir fins al final i aquesta hauria de ser la principal motivació de tots els partits.

Però entrant en l’anàlisi del matx, els homes de negre van iniciar el seu concurs amb molta serietat factor que va sorprendre els locals en veure que es tancava el primer període amb l’inesperat 6-16. A continuació, el jugador del Killer Queen A. Andrés es va carregar a l’esquena el pes del seu equip per enèsima vegada per anotar 13 dels 15 punts que el seu equip va sumar en el segon quart. Però aquesta producció no va ser suficient ja que un Kortatu coral aconseguia apaivagar l’impacte dels locals tot mantenint  les diferències en arribar al descans (21-27).

Un petit miratge va tenir lloc a la tornada a la pista quan els visitants, amb cinc punts consecutius tornaven a eixamplar la diferència (23-32 min. 23) ja que un parcial d’11-0 (amb 9/10 en tirs lliures) posava el Killer Queen a liderar el marcador(34-32). El Kortatu, no obstant, va poder tancar la ferida i arribar a la fi del quart perdent, sí, però per un mínim 41-39, molt penalitzats pels tirs lliures (12/16 el Killer Queen per 0/0 el Kortatu, en aquest període).

El Juan Fernández (fins aleshores només 6 punts) es va afegir a la màquina d’anotar dels locals al darrer quart i amb un 13-0 de sortida (54-39, minut 37) deixaven el matx pràcticament sentenciat. I aquí, un cop més el Kortatu no es va deixar anar. Va contestar amb un altre parcial de 3-16 i va aconseguir posar la por al Killer Queen. Però el cronòmetre, inexorable, ja havia pronunciat la derrota del Kortatu.