dilluns, 25 de maig del 2015

KORTATU BC 56 - CB GORG 68 [J. 23]

El Kortatu va caure derrotat aquest dissabte de manera digníssima contra l’equip que podria ser campió de lliga, és a dir, el CB Gorg. Els visitants van iniciar l’enfrontament amb la idea de deixar-lo fini quitat com abans millor i amb un gran encert des de la línia exterior (5 triples) aconseguien tancar el primer període amb 12 punts de diferència (15-27).

Els homes de negre van dedicar el segon quart a parar el cop i intentar, en la mesura del possible, poder estar més a prop en el marcador. L’objectiu resultava altament llunyà a falta de 2 minuts per arribar al descans (25-41), però un parcial de 9-0 a favor dels locals propiciava un bri d’esperança per als jugadors de Kortatu que arribaven a la pausa amb un resultat de 34-41 i amb alguns dubtes per al CB Gorg.

La tornada a la pista dels jugadors del Kortatu donava mostres que en absolut estaven disposats a vendre barata la seva pell (45-49, a falta d’un minut per cloure el tercer quart). No obstant això, els jugadors del CB Gorg Ion Rodríguez i J. Vázquez, van triturar amb els seus llançaments el perímetre local i eixamplaven novament la diferència per sobre dels 10 punts (45-56).

L’orgull dels homes de negre (que havien perdut per lesió l’Oscar Valenciano) és molt important però la falta de canvis en els locals i l’encert del visitant Ion Rodríguez en els moments justos propiciaven que s’eixamplés una mica més l’esquerda. El Kortatu ja no va tenir forces més que per tancar el marcador amb un més que digne 56-68 i la sensació que els (pocs) jugadors que hi van participar van deixar-ho tot a la pista.