divendres, 24 d’abril del 2015

KORTATU BC 54 - ANTIC 70 [J.21]

L’abassegador parcial infringit a l’inici del primer període (1-14, min. 6) per l’Antic  a un Kortatu novament reduïdíssim quant a efectius, feia preveure que els visitants eixugarien en un tres i no res el bàsquet average desfavorable que tenien amb els homes de negre (-21). No obstant això, els locals van aple·lar a l’orgull i un joc més controlat per tancar el quart amb un discret 12-16 favorable a l’Antic.

Sorprenentment el Kortatu (novament sense bases per pujar la pilota) va continuar eixamplant el seu parcial i, per moments, feia treure els colors als nombrosos jugadors visitants (26-18, a falta de minut i mig) els quals, van poder maquillar el resultat abans del descans (26-22).

Però els judadors de l'Antic no estaven disposats a deixar passar l’oportunitat d’obtenir una victòria que els allunyés del fantasma del descens i el Kortatu començava a mostrar senyals de cansament i desgast de faltes personals cosa que l’oponent va aprofitar per capgirar el marcador i començar el darrer període amb un còmode 39-46.

L’últim quart per al Kortatu va ser un voler i no poder. Manca de força i de canvis que ajudessin a estar més consistents en defensa representaven massa llast per intentar equilibrar el partit. Els visitants afrontaven l’últim minut del matx amb 20 punts d’avantatge (47-67). Però els homes de negre no estaven disposats a perdre també l’average i 7 punts consecutius van ajudar a aconseguir aquest repte.