dimarts, 4 de març del 2014

KORTATUBC 71 - BASKET CENTRE 66 [J.15]

Un pobre inici del Kortatu BC, constret en l'aspecte anotador (només 7 punts), no va ser sinó la motivació per donar la volta al mitjó i, amb un parcial de 24-13, cimentat en un més que acceptable joc col·lectiu, va capgirar el marcador al descans (31-28).

A la represa els homes de negre van triturar el matx en anotar 5 triples de manera pràcticament consecutiva de la mà de 4 jugadors diferents. Aquesta circumstància va obrir una escletxa considerable al marcador (50-33) que feia pensar en un plàcid darrer quart per al Kortatu. Però un cop més, estem parlant de la lliga més competida i igualada que recordem. Els visitants no van llençar la tovallola i amb un parcial d'11-0, tornaven a entrar en el partit. Durant uns quants minuts més els locals semblava que controlaven el marcador amb solvència. I, heus ací que en un tres i no res, el Basket Centre entrava al darrer minut perdent només per 2 punts (64-62). Aleshores el Kortatu va agafar el manual de veterania i, no amb tranquil·litat, va anotar els seus darrers cinc punts amb tirs lliures sense error, cosa que va fer decantar la balança definitvament a favor dels homes de negre.