divendres, 16 de maig del 2008

ÚLTIM PARTIT DE LLIGA: PARES CARMELITES

El proper dissabte, 17 de maig, a les 17.30 a Montigalà, jugarem el partit corresponent a la darrera jornada del campionat. És tracta d'un partit importantíssim ja que en el cas d'aconseguir la victòria, pràcticament es podria certificar de manera matemàtica la nostra permanència a la competició, sempre (això sí), que juguéssim els partits que tenim suspesos. Efectivament, només caldria jugar-los, no guanyarlos, i es confirmaria que Kortatu jugarà una temporada més a primera.
No us avorriré amb les combinacions, que n'hi ha moltes. Només, a títol d'anècdota, hi hauria dos supòsits en què ens podríem veure avocats entre els quadre equips que perdrien la categoria. El primer: que hi hagués triple empat a 8 victòries amb els Pares Carmelites i el Showtime; caldria que els Pares Carmelites guanyessin els quatre partits que tenen suspesos (Laietania, Sant Crist 1, Danone, Verniparket), i demà a nostaltres per més de 56 punts, i que el Showtime guanyés demà al CB Gorg i el que té suspès (Costa Serra).
El segon: empat a 8 victòries únicament amb els Pares Carmelites; en aquest cas ens haurien de guanyar demà per més de 24 punts (a més a més de guanyar els quatre partits pendents que tenen esmentats al punt anterior).
En la pràctica, ciència ficció. No obstant, hem de sortir a guanyar des del començament i no donar-los la oportunitat que s'ho creguin i arrivem a un final apretat. Cas que aconseguíssim la victòria, podria ser, fins i tot, que no tinguéssim la necessitat de jugar un dels partits que tenim pendents.

Us deixo els darrers resultats, i la classificació actual