dilluns, 26 de maig del 2008

KORTATU BC 69 - VERNIPARKET 54

El Kortatu BC es va imposar al Verniparket aquest dissabte en el partit ajornat corresponent a la 15a jornada de lliga. La victòria va tenir lloc d'una forma més clara del que en principi es podia esperar. Algú podria pensar que fruit de la relaxació dels visitants, que no es jugaven res. Tampoc els locals tenien la pressió de la victòria ja que la categoria estava matemàticament salvada només amb jugar un dels partits pendents. Més, encara: l'últim partit que falta, no seria necessari jugar-lo.

L'enfrontament va ser força igualat fins al descans. Bé, el Verniparket va fer dos intents de marxar en el marcador, un al primer quart (14-9) i un altre al segon quart (26-21). Després de sengles temps morts el Kortatu va eixugar la diferència sense problemes, i es va arribar al descans amb un mínim avantatge local (28-27).

En la reanudació, el Kortatu va ajustar la defensa 3-2 (a la qual havia canviat en el segon quart després d'un discret inici en 2-3), va controlar el rebot i va sorgir la figura d'en Jordi Romeu, qui va aportar 12 (amb 3 triples inclosos) dels 24 punts anotats per Kortatu al tercer quart. Després, a l'últim període, no va minvar l'eficàcia dels locals, amb alts percentatges en tirs de camp. I un domini sense angoixes que van possibilitar el marcador final (69-54). Comentar, a títol anecdòtic que, degut als problemes a l'esquena que impedeixen que el Jordi Prats pugui jugar, es va intercanviar els papers amb el Quim Saucedo: el primer va dirigir l'equip de forma impecable; el segon va jugar per aportar minuts en la curta rotació del dissabte.

Ara, tot i que no caldria, només resta pendent el partit corresponent a la 19a jornada de lliga, contra el AE Dosa. Es jugarà aquest pròxim diumenge, a les 12.00 hores, a Montigalà.