dimarts, 20 de maig del 2008

KORTATU BC 83 - PARES CARMELITES 76

Victòria número 9 l'aconseguida pel Kortatu BC contra el Pares Carmelites aquest cap de setmana, cosa que significa, a la pràctica, la salvació matemàtica sempre que, almenys, juguem els partits que tenim pendents. Un d'ells, contra el Verniparket, el jugarem el proper dissabte a les 17,30 a Montigalà. Com que tenim 3 victòries més que el rival més directe i, com que només els queden 2 partits per disputar, com a molt assolirien 8 victòries, és a dir, que no tenim la pressió d'haver de guanyar els partits pendents.

No obstant tot això, el partit va ser força estrany. Vam sortir en individual, com sempre. No va anar malament, però no vam aconseguir diferències en el marcador (20-18, final del primer quart). Després, en el segon període vam intentar una zona 2-3, que no va resultar, ja que l'equip rival atacava molt bé el rebot ofensiu. Aquest fet unit a cert desconcert del Kortatu BC van ajudar que el partit es tornés a igualar en el descans (41-41).

Un nou canvi defensiu dels locals a 3-2 a l'inici del tercer quart va possibilitar un major control del rebot i poder sortir al contratac. Catorze punts seguits (8 Oscar i 6 Dani Cervera), van il·luminar una diferència al marcador més d'acord amb la qualitat de cada equip. I l'últim període el va començar Kortatu BC amb la mateixa dinàmica: rebot, contratac i cistelles fàcils. El resultat, el màxim avantatge (77-60) al minut 5. A partir d'aquí, la lesió a l'esquena del Jordi Prats va introduir novament cert caos i el Pares Carmelites ho va aprofitar amb el seu joc anàrquic per acostar-se en el marcador tot i que la victòria, mai no va perillar.