dilluns, 28 d’abril del 2008

CB GORG 65 - KORTATU BC 71

Victòria, més que important, pràcticament definitiva, la que vam aconseguir aquest dissabte passat en partit disputat contra el CB Gorg. En joc hi havia ni més ni menys que el dramatisme d'intentar assegurar un triomf que pot significar la permanència.

L'enfrontament va estar terriblement disputat al llarg dels quatre períodes. Si bé l'encert en el llançament de 3 punts de l'equip local possibilitava un avantatge de 6 sis punts en el primer quart (22-16), un canvi defensió de Kortatu va ser la clau per arribar al descans amb tot per decidir (34-34). Tot i que Kortatu va tenir un avantatge de 6 punts (38-44), el Gorg, amb un parcial de 10-0 (48-44) demostrava que no ho posaria fàcil. I amb aquesta diferència (55-51) es va iniciar el darrer període. Gràcies a un joc col·lectiu que feia temps que no veiem, un triple providencial de l'Israel, i una actitud de voler resoldre el matx, es va arribar a un resultat final més que favorable (65- 71).

Ara, el següent rival serà el Pares Carmelites. En cas d'aconseguir la victòria, estaríem salvats pràcticament, tot i que encara hauríem de disputar els dos partits que tenim pendents (Verniparket i AE Dosa). Si vols veure com va anar el partit de la primera volta fes clic AQUÍ.