dilluns, 14 d’abril del 2008

SANT CRIST 2 63 - KORTATU BC 72

Després d'encadenar consecutivament sis derrotes, el Kortatu BC va obtenir una importantíssima victòria el dissabte passat contra el Sant Crist 2. Ben cert és que no es va produir d'una forma brillant, sobretot si tenim en compte la lamentable imatge que (conjuntament) es va oferir durant els dos primers parcials. Però un canvi defensiu zonal afegit a renovades forces i ganes de guanyar l'enfrontament, van possibilitar un parcial favorable de 20-4 que capgirava un preocupant 38-29 a l'inci del tercer quart. Aquest període es va tancar amb un esperançador 48-52. No obstant això, el Sant Crist va posar tota la carn a la graella i amb un nou parcial de 9-2 al començament del darrer quart aconseguia una renda de 3 punts (57-54). I aquí es va acabar el Sant Crist 2. Van caure en el nerviosisme i van rebre el càstig de 3 faltes tècniques. Això unit als problemes de faltes (només disposaven de 6 jugadors) i també amb una excel·lent actitud del jugadors de Kortatu, va liquidar la resistència local per acabar amb el definitiu 63-72.
El proper partit serà aquest dissabte, 17.30 hores a casa contra el Nova Lloreda Sud. Vells comptes pendents i una gran rivalitat segur que seran ingredients perquè el matx estigui d'allò més competit. Esperem obtenir una nova victòria. Si vols veure com va anar el partit de la primera volta fes clic AQUÍ