dimarts, 29 de gener del 2008

PARES CARMELITES 57 - KORTATU BC 81



En el partit que es va disputar el passat dissabte a les 19.30 hores al carrer del Mar, l'equip local es presentava molt minvat quant a efectius ja que només va poder comptat amb cinc jugadors, el mínim per iniciar l'enfrontament. Tenint en compte aquesta circumstància, el duel no va tenir en cap moment cap tipus de transcendència. El Kortatu, amb una sortida en tromba (4-17) va imposar la seva força. A partir d'aleshores, la resta del partit es va desenvolupar sense neguits i ni gaire història.
Amb aquesta victòria, la sisena consecutiva, es tanca la primera volta. Bé, de fet tenim un partit pendent, corresponent a la segona jornada, contra el Sant Crist 1, i tot sembla indicar que el jugarem aquest diumenge a Montigalà.
Hem de dir que en aquest partit va fer el seu debut l'Emili Rivas. S'ha donat d'alta a la plantilla a aquest jugador per tenir més opcions de recanvis en cas que hi hagi alguna baixa per problemes físics o qualsevol altra circumstància. L'Emili és un aler-pivot que fa 1,88 fort i amb capacitat rebotadora. Benvingut. (Fes clic a sobre per veure la plantilla)
També volem fer esment a una efemèride. El passat dissabte es va complir el primer aniversari de la creació d'aquest blog. Felicitats i que sigui per molts anys més!