dimecres, 6 de febrer del 2008

SANT CRIST I 73 - KORTATU BC 68


El diumenge es va jugar el partit pendent corresponent a la segona jornada, contra el Sant Crist 1, que s'havia suspès en el seu dia. Va representar la primera derrota de Kortatu BC després d'encadenar sis victòries consecutives. L'enfrontament, com es pressumia, va ser força intens, fins i tot dur, si tenim en compte que el jugador número 4 del Sant Crist 1 va rebre una falta desqualificant per una agressió al nostre jugador Dani Cervera. En Dani va ser un dels que més va notar la duresa defensiva del rival. De fet, una de les múltiples trompades que va rebre li va produir una inflamació a la mà que li va obligar a passar pel metge el dilluns. A hores d'ara, és un seriós dubte per al matx d'aquest dissabte contra el Laietania E.
Les diferències anaven fluctuant al voltant dels cinc punts, a favor tant d'un equip com de l'altre. Però el partit el va dinamitar al tercer quart el jugador local Morales, qui, va anotar 17 punts en aquest parcial. El Kortatu no va poder o no va saber aturar-lo i va acabar el tercer període amb un desavantatge màxim de 10 punts (56-46). Tot i els esforços per escurçar la diferència que van possibilitar arribar als instants finals perdent només per 3 punts (71-68), el Sant Crist va sentenciar amb dos tirs lliures de Morales, qui va tancar la seva actuació amb un total de 33 punts.
Amb aquest partit es tanca la primera volta. El balanç a la classificació és de 6 victòries per 5 derrotes. La segona volta s'enceta aquest proper dissabte, a les 16.00 contra el Laietania E. Degut a certes activitas que tindran lloc al Pavelló de Llefià, l'enfrontament no tindrà lloc, com és habitual, en aquesta instal·lació sinó que es jugarà al Pavelló de Bufalà. (Veure estadística del partit a la primera volta).
Finalment, comentar que hem tingut notícia de dos resultats més que hi havien pendents, els quals, juntament amb la classificació actualitzada, us mostrem a continuació.