dimarts, 19 de febrer del 2008

KORTATU BC 76 - SANT CRIST I 84

Tecera derrota consecutiva del Kortatu BC després de l'enfrontament amb el Sant Crist 1 el darrer dissabte. Els visitants van sortir amb molta força tot intentant imposar la seva condició física des del començament. Fruit d'aquest desplegament van assolir els primers avantatges (14-21). Malgrat això, el Kortatu no es va arronsar i va mantenir el tipus durant el segont quart gràcies a una diversificació en el joc i millor selecció de tir. I, d'aquesta manera, s'arribava al descans amb vuit punts per sota en el marcador (31-39).
Però novament el Sant Crist va fer una sortida de quart molt forta. La defensa de Kortatu no funcionava. De 3-2 es va passar a 2-1-2 per tapar el centre de la zona. No obstant això, no va tenir un gran èxit i els visitants tancaven el tercer parcial amb un preocupant 51-64. Incomprensiblement, l'inici del Kortatu del darrer període va ser francament dolent. Això sumat a una falta tècnica van afavorir que el rival no perdonés i eixamplés la diferència fins arribar al que seria el màxim (53-75). Tot apuntava a un final de partit lamentablement similar al de la setmana anterior contra el Laietania. Per fortuna no va ser així. Un nou canvi defensiu del Kortatu a individual va ajudar a aconseguir un sorprenent parcial de 21-9, i tancar el partit amb un digne 76-84.
El proper partit serà aquest dissabte a les 17.00 hores, a la pista central del Pavelló Olímpic de Badalona, contra el Danone CDC. El rival encara no coneix la derrota i està intractable a qualsevol pista, cosa que, a priori, sembla presagiar un resultat negatiu. Tanmateix, hi ha senyals de recuperació en el nostre equip que fan pensar que posarem les coses difícils al Danone.