dimarts, 15 de gener del 2008

NOVA LLOREDA SUD 52 - KORTATU BC 63



El Kortatu BC va obtenir aquest diumenge passat contra el Nova Lloreda Sud una victòria de qualitat. El partit va estar força igualat durant la major part del seu desenvolupament i cap dels dos equips era capaç d'obtenir rendes superiors als 8 punts. No obstant això el matx es va decidir per l'encert que va tenir el Kortatu des de la línia exterior ja que, amb un registre de 9 triples, va obtenir la seva millor marca col·lectiva de la temporada pel que fa a aquest apartat.

Una altra virtut que va tenir el nostre equip és justament això: que durant els instants en què s'estava decidint el partit es va accentuar el compromís amb la defensa, evitant les penetracions i tapant tots els possibles tirs exteriors del rival. En atac també es va jugar amb més serenitat i paciència tot entenent que una altra forma de sumar és treient faltes del rival.

Amb aquesta victòria, la quarta consecutiva, el Kortatu deixa momentàniament darrera un rival directe i afronta els dos propers partits (que tancaran la primera volta), amb més tranquil·litat però en absolut amb relaxació. De moment, aquesta setmana juguem contra el CB Gorg. Un equip perillós si se'ls permet jugar al seu estil i amb seu ritme de joc. I la prova és que vam perdre contra ells la temporada passada (veure estadístiques)