dilluns, 21 de gener del 2008

KORTATU BC 72 - CB GORG 64

Victòria importantíssima (la cinquena consecutiva) la que vam aconseguir el passat dissabte contra el CB Gorg. També se li podría afegir l'adjectiu d'èpica si tenim en compte els problemes físics (J. Romeu, Watu i Oscar), les absències (David, Dani García i Iván), i els problemes d'última hora que van fer perillar la participació de l'Israel i el Dani Cervera.
Amb tots aquests precedents, es presentava un partit força igualat. El CB Gorg va sortir en tromba i, particularment el seu jugador número 12, va tenir un gran encert des de la línia de 6,25, ja que va anotar 3 triples (5 en tot el partit). El període es tancava amb un 17-23. En la continuació, l'equip rival no va abaixar el ritme: nous triples i certs dubtes amb la nostra defensa, amb un efímer i desastrós canvi a 2-3, propiciaven el que seria màxim avantatge del CB Gorg (20-33). Però quan pitjor panorama hi havia pel Kortatu, una fulminant reacció, amb un 11-0 de parcial va tornar a equilibrar el marcador, i al descans s'arribava amb un apretat 39-40.
Al tercer quart les defenses es van imposar als atacs. Creixia la tensió i el contrincant, amb un inusual 2/14 en tirs lliures, desaprofitava una clara ocasió de tornar a obrir escletxa en el marcador. El darrer període va començar amb una mínima diferència a favor de Kortatu BC (52-50), cosa que feia preveure un final ajustat. I de fet va ser així, perquè a falta d'un minut només guanyavem per tres punts (65-62). Però gràcies als petits detalls, l'encert en els tirs lliures i, sobretot a conservar la calma en els moments importants, finalment ens vam endur la victòria (72-64).
El proper rival serà els Pares Carmelites. Juguem a la seva pista del Carrer del Mar, el dissabte a les 19.30 de la tarda. Aquest equip és diferent al qual ens vam enfrontar l'any passat. No obstant això, la pista és la mateixa i, us recordo, que allà no hem guanyat pràcticament mai.