dimecres, 28 de març del 2007

KORTATU BC 84 - RAVAL BADALONA AVV 96

(feu clic a sobre per veure la imatge ampliada)

Un cop més un mal començament va condicionar el desenvolupament de la resta del partit. Després que Kortatu sorprengués al Raval a casa seva en el partit de la primera volta (71-77), els jugadors de vermell van sortir amb la lliçó ben apresa i amb una intensitat i encert que feien preveure un partit irreal (20-35). El canvi de defensa individual a zona 3-2 no va millorar la situació. Un inspirat Raval, va tancar el segon quart amb un marcador espectacular (38-62), nou triples convertits i domini absolut del temps del partit.

A la represa, Kortatu va sortir amb un altre esperit. Va ajustar la zona i va apretar les dents. Potser Raval ja pensava que havia guanyat el partit però això encara no estava decidit, ja que al final del tercer quart Kortatu havia retallat considerablement la diferència del descans (60-75).

L'inici del darrer quart va ser esperançador, quan l'equip local va eixugar 6 punts més (70-79). Un miratge perquè dos triples i un 2 més 1, tornaven a Kortatu a la crua realitat (70-88). No vam baixar els braços ja fins al final com ho demostra el resultat a l'acabament (84-96).

Ara tenim per davant dues setmanes de descans. Tornarem a jugar el proper diumenge, 15 d'abril a les 12 del matí a Montigalà, contra el Nova Lloreda Sud. Però, si tot es confirma, podria ser que abans, dimecres 11 d'abril, juguéssim el partit que tenim pendent contra el Joloffeim. Restarem a l'espera de confirmar-ho.