dimecres, 11 d’abril del 2007

TORNEM A LA FEINA

D'acord, ja ho sabem que vam perdre per 7 punts en el partit d'anada. Hi va haver un personatge (sí, aquell que feia les funcions d'entrenador) que es va encarregar de deixar-ho ben clar, tot plantant-me set dits de les seves mans a la meva cara de forma reiterada. Lamentable. Més encara quan alguns dels seus propis jugadors no amagaven el seu avergonyiment per l'actitud d'aquell que més exemple ha de donar. Què hi farem!

Anem a la part important. Aquest diumenge juguem a les 12 del matí a Montigalà contra el Nova Lloreda Sud. Tot i que al tríptic surt que van de negre, hi va haver una incidència en què notificaven el canvi de samarreta per una de vermella. De totes formes ho confirmaré.

A partir d'ara comença el definitu compte enrere. Resten quatre jornades més els dos partits suspesos. Intentaré fer les gestions que calguin per poder-los jugar. De moment, aquesta setmana, toca rossegar un bon os com és el Nova Lloreda Sud. I, d'acord, ja ho sabem que vam perdre per set punts, però estic convençut que aquesta vegada els guanyarem.

Així va anar el partit de la primera volta

(feu clic a sobre per veure la imatge ampliada)