divendres, 16 de març del 2007

KORTATU BC 84 - COSTA SERRA 77

Efectivament res està escrit en el món del bàsquet. Després d'un primer quart en què es preveia un partit de molts punts (21-27) i després de posar-nos per davant en el marcador en una bona sortida del segon quart (30-29), el Costa Serra va demostrar perquè és un equip que lluitarà pel títol i amb un parcial de 25-10 va acabar el període (40-54).

A la segona part vam canviar la defensa. Vam começar amb una zona 2-1-2 però al cap de dos atacs es va comprovar que no servia i el Costa Serra va assolir el seu màxim avantatge (42-61). Un nou canvi defensiu de Kortatu a 3-2 va ofegar l'atac del rival, que fins al final del quart només va ser capaç de anotar 6 punts (60-67). Aquesta tendència es va accentuar i al darrer període continuava el col·lapse del Costa Serra que veia com Kortatu empatava el partit a falta de tres minuts i que certificava posteriorment una victòria importantíssima de cara a propers compromisos

(feu clic a sobre per veure la imatge ampliada)