divendres, 17 d’abril del 2015

AE DOSA CONTROL COURIER 62 - KORTATU BC 48 [J.20]

Un altre partit del Kortatu amb escassetat d'efectius i, sobretot, sense bases cosa que va significar un llast extremadament complicat de portar durant tot l'enfrontament. Els locals, conscients d'aquesta eventualitat, intentaven pressionar (no sempre amb èxit) l'home de negre que feia les funcions de 'playmaker'. No van reeixir malgrat l'avantatge favorable de la Dosa en arribar al descans (32-25).

A la represa els locals van pujar el nivell de les seves prestacions tractant d'eixamplar la diferència al seu favor fins a un punt en que el Kortatu tingués la temptació d'abaixar els braços. Això no va succeir i els visitants d'una manera un xic heròica eren capaços de mantenir la diferència a l'espera d'afrontar l'últim període. 

I, inexplicablement, aquest parcial va servir perquè els locals aprofitessin un pèssim 4/15 dels jugadors des de la línia de tirs lliures (6/19 en tot el partit) per augmentar la seva renda i portar-la de manera alarmant fins a les portes del que representava el bàsquet 'average' favorable al Kortatu del partit d'anada (+17). La fortuna va fer que, malgrat la derrota, els visitants tinguessin el mínim consol de no perdre l'esmentat bàsquet 'average'.