dimarts, 3 de febrer del 2015

KORTATU BC 80 - GIK FUTURE 56 [J. 12]

Per primer cop en el que portem d'any el Kortatu va iniciar l'enfrontament amb una posada en acció amb molta intensitat defensiva sobretot en les línies de passi que va provocar les primeres (modestes) diferències en el marcador. La dinàmica va continuar durant el desenvolupament del segon quart per arribar a la pausa amb un avantantge consistent del local (37-27).

A la represa, els locals van aconseguir eixamplar la ferida fins als 18 punts (50-32). Aleshores, inexplicablement, el Kortatu va permetre que un digne Gik Future i, en especial l'orgull del Marcos Flores (19 punts) i la força del D. Sola (15 punts), reduís la diferència fins els 11 punts (55-44) abans de deixar pas al darrer període. 

Lamentablement per als visitants, que només van poder aliniar 6 jugadors, aquesta lliga penalitza molt disputar un partit amb falta d'efectius i, desfondats, van ser incapaços de contestar els 5 triples anotats pels homes de negre en aquest parcial. Resultat: 80-56 i ara la incògnita de saber amb quina imatge oferirà el Kortatu el proper partit davant del Bodka Júniors. Un partit que tancarà la primera volta i que potser farà saltar espurnes.