divendres, 20 de febrer del 2015

BODKA JUNIORS 56 - KORTATU BC 58 [J. 13]

El partit, l’últim de la primera volta, es plantejava com un duel entre dos equips que deambulen per la part baixa de la classificació, cosa que significa nervis, imprecisions i, en general, jugar amb un cert encongiment del canell. I, no obstant això, els locals van intentar des del primer minut obrir una escletxa en el marcador, és a dir, un propòsit de marcar territori des de l’inici. I tot i que la diferència al final del primer període no va ser enorme (15-10), en un enfrontament que es presumia equilibrat sí que resultava significativa.

El Kortatu, lluny de sentir-se intimidat va reaccionar i, amb un parcial de 13-2 (17-23), va obrir la porta de les pors en les files visitants. D’aquí fins al final del quart, es va registrar un cert intercanvi de cistelles per concloure amb un mínim 24-27 a favor dels visitants.

A la represa, el jugador del Bodka Juniors J. Diaz es va col·locar el seu equip a l’esquena. Va aconseguir anotar 10 punts essencials per tornar a capgirar el marcador a favor dels locals (39-38) i començar el darrer període amb la mateixa tònica d’igualtat. Aquest equilibri es va mantenir fins al minut 8. Després, el Bodka Juniors només va ser capaç d’anotar un escarransit 2/10 en tirs lliures. El Kortatu no ho feia molt millor i, a falta de 20 segons per al final del matx l’Ivan Sequero anotava un triple que servia per anar a la pròrroga.

Al temps afegit els homes de negre van estar més consistents. Dos triples més d’entrada (Iván de Abajo i Dani Cervera) marcaven una escletxa que ja va ser impossible de superar pels locals. Final 56-58 i una victòria per al Kortatu que, certament, serà molt important per al futur del seu devenir.