divendres, 13 de juny del 2014

CLASSIFICACIÓ FINAL

Felicitats al YUYUS, més que just guanyador. També l'enhorabona als amics del CB GORG que, juntament amb els campions, disputaran properament la competició Inter Consells.

Molt bona segona volta de l'AE Dosa i del Gik Future, i bon final del Sant Crist 1 ASE. Si el Mercenaris CB aconsegueix una certa regularitat, serà un rival més perillós l'any vinent ja que de talent van ben servits.

Per als que promocionen per mantenir la categoria, molta sort amb els encreuaments amb els rivals de Segona Divisió. I per als que, en principi, perden la categoria, que potser són els més joves, estem convençuts que s'acabaran consolidant a la Primera. No és fàcil donada l'igualtat que existeix però per qualitat no serà.

I per al Kortatu BC, tenim la sensació de viure en una muntanya russa. Quan alguna cosa va malament sembla que sigui el final de l'univers. I si guanyem dos partits seguits, estem al cim. Personalment crec que, amb la nostra edat, hem d'afrontar els partits amb menys tremendisme i sí, quan saltem a la pista mossegar per guanyar. Ens sobra transcendència i ens falta (en ocasions) un punt de tranquil·litat.


Bon estiu a tothom!