dilluns, 21 d’octubre del 2013

KORTATU BC - LOS ANCARES GYM ESPORTS [J. 1]

El Kortatu BC no va poder debutar a la competició. Raons administratives ho van impedir. L’equip de Los Ancares Gym Esports va concórrer a la cita sense la documentació escaient per poder jugar el partit. A pesar de tot això, els jugadors d’ambdós estaven d’acord per jugar de totes maneres. L’àrbitre, no obstant, no opinava de la mateixa manera i va optar per suspendre la confrontació. Ara restem pendents del que decideixi el Comitè de Competició i, si s’escau, el Comitè d’Apel·lació.
Malgrat aquesta circumstància, els dos contendents van optar (un cop l’àrbitre va marxar) per aprofitar la pista i jugar un partit amistós que va tenir desafortunades conseqüències per al Kortatu BC. I és que el Tom, nova incorporació per a aquesta temporada dels homes de negre, va patir un esquinç de turmell l’abast del qual encara no coneixem. Esperem que, amb el transcurs dels dies, es vegin minimitzades les seqüeles d’aquest accident.
En tot cas, el Kortatu BC es va presentar amb tots els seus efectius. Drets, d’esquerra a dreta: Manu Titos, Tom van den Heuvel, Charly García, Dani Cervera, Jordi Sánchez i Dani García. De genolls: Jordi Romeu, Quim Saucedo, Iván Sequero, Óscar Valenciano, Isra Tomás i Francesc Barriga.