divendres, 4 d’octubre del 2013

KORTATU BC 67 - CONTRA QUI JUGUEM 27 [Amistós]

Ahir, a les 20.30 hores al Pavelló de Montigalà, el Kortatu BC va encetar la temporada 2013/14 jugant el seu primer partit amistós. El rival era el Contra Qui Juguem, equip que la temporada passada va acabar sisè a la classificació del grup B de tercera divisió amb un balanç de 8 victòries i 10 derrotes.
Els visitants van tenir un inici de enfrontament amb gran encert i fent les coses de manera molt senzilla. D’altra banda el Kortatu BC jugava de manera un xic caòtica, amb passades dolentes i pèssima selecció de tir. Aquests dos factors van propiciar que els Contra Qui Juguem arribessin a disposar d’una renda màxima de 9 punts (8-17) a falta de pocs minuts per al descans. Aquí va finalitzar el bloqueig d’idees dels homes de negre que, amb un parcial de 10-0, capgiraven el marcador per arribar a la pausa encapçalant el marcador (18-17).
Després del descans el Kortatu va fer algunes proves de defenses zonals que no van fer sinó augmentar el a parcial (25-0) amb un 15-0 de sortida que propiciava l’escapada dels locals (33-18). Aleshores els visitants van intentar ajustar la seva defensa zonal. Aquesta fet no els va resultar ja que els homes de negre, amb un total d’11 triples, van esmicolar el perímetre dels Contra Qui juguem. A més a més, el control aclaparador dels rebots del Kortatu facilitava un gran nombre de contraatacs i de cistelles fàcils. La suma de tot plegat va tenir com a conseqüencia el marcador final de 67-27.
Per Kortatu BC van jugar: Isra T. (5); J. Romeu (9); Óscar V. (16); Iván S. (11); M. Titos (2); Quim S. (3); Dani C. (11); Dani G. (0); Charly G. (2); i, Tom (6)