dimarts, 25 de novembre del 2008

KORTATU BC 51 - LAIETANIA E. 63

Mala fortuna per a Kortatu BC. En tots els sentits. A la tristesa pròpia per acumular una nova derrota, contra el Laietania, equip que compta els seus enfrontaments per victòries, s’han d’afegir dues noves baixes, que passen a engrossir l’àmplia llista de lesionats de la plantilla. Vist el panorama actual, el resultat final queda en un segon pla i esdevé pura anècdota.
Un cop més el Kortatu BC no va saber aturar una sortida abassegadora del Laietania. Si a aquest aspecte s’afegeix el rigorosíssim criteri de l’àrbitre a l’hora d’assenyalar faltes tècniques (4 en contra dels locals), el resultat es correspondria amb el que deia el marcador al final del primer quart 8-22 a favor de l’equip col·legial.
Aquest desavantatge va ser definitiu per al decurs del joc. El Laietania va saber gestionar i inclús augmentar aquesta diferència, que va arribar a ser màxima a falta tan sols de 2 minuts per finalitzar el matx (39-61). Els locals ni en aquests moments van abaixar els braços i amb un sorprenent parcial final de 12-2 el Kortatu BC va tancar el partit amb un més que digne 51-63.
A les baixes ja conegudes de l’Oscar Valenciano i del Jordi Sánchez s’afegeixen ara les del Watu i el Jordi Prats. Si tenim en compte que el Jordi Romeu està jugant amb molèsties a la cama des de fa algunes setmanes i que el genoll del Quim segueix inflat es comprèn que s’estiguin fent gestions (que estan en un estat avançat) per a suspendre el proper partit, contra el Nova Lloreda Sud, ja que segurament costaria presentar un quintet inicial.