dilluns, 17 de novembre del 2008

DANONE CDC 96 - KORTATU BC 46

Tercera derrota de la temporada. Segurament la més previsible de totes quantes es poden imaginar. I no per esperada, deixa de ser dolorosa. Els locals potser guardaven alguna esperança, ja no de guanyar, però si de posar en problemes al Danone CDC després dels últims resultats que havia obtingut la formació que juga els seus partits com a local a l'Olímpic de Badalona: 3 victòries, sí, malgrat que més ajustades del que es podia preveure.
Un cop més la sortida abassegadora dels locals (29-12 al primer quart) va deixar ben clar que no era un dia per especular amb el resultat . Però Kortatu no va abaixar els braços en el segon quart i amb un joc molt seriós i ben trenat es va poder imposar en aquest període per 15 a 14. Sens dubte, un miratge. La sortida en tromba del Danone en el tercer quart no va donar opció a Kortatu. A més a més, l’àrbitre fa jutjar de formal molt parcial en contra dels interessos dels visitants xiulant-los faltes rigorosíssimes amb un criteri que, desgraciadament, no fa fer servir per sancionar accions idèntiques a l’equip contrari. No necessitaven ajudes d’aquest tipus.
D’aquí al final del partit la diferència en el marcador no va fer més que créixer fins arribar al definitiu 96-46. Objectivament s’ha de dir que aquesta actuació millora la de la temporada passada en què l’enfrontament va acabar amb un explícit 99-42.
Un cop acabat el partit el jugador de Kortatu BC, Óscar Valenciano, es queixava d’un fort dolor en ambdós genolls. Després d’haver estat observat als serveis mèdics el facultatius li han diagnosticat una hipertròfia a la inserció del quàdriceps i un possible petit trencament fibrilar que farà que es perdi, almenys, els dos propers partits. Tant de bo que es recuperi plenament i aviat.