dilluns, 30 d’abril del 2007

KORTATU BC 81 - JOLOFFEIM 61

Malgrat la diferència final en el marcador, el partit es presentava a priori amb un desenvolupament una punt incert. Degut a la data en què estava programada aquesta jornada (amb la la festa del Treball, dimarts dia 1 de maig), va haver-hi gent que va aprofitar per agafar-se el pont i gaudir d'un cap de setmana una mica més llarg. Si a això afegim les lesions d'en Jordi Muñoz i en David Ibàñez, ens vam trobar que afrontàvem el partit amb set únics jugadors. El rival, també en condicions similars.

Però el Kortatu BC no va especular i d'inici va defensar 3-2 amb intensitat, cosa que va propiciar els primers avantatges. Posteriorment es va estabilitzar al voltant dels 10 punts. Un darrer intent del Joloffeim amb tres triples gairebé consecutius, els van apropar en el marcador (53-47). Però a partir d'aquí, el Kortatu BC va reaccionar i va aconseguir acabar el partit amb un màxim avantatge, 81-61.

El dissabte es celebrarà la darrera jornada (encara que tenim pendents els dos partits suspesos). Juguem contra el Laietania al seu camp. Ells es lluiten amb el Verniparket per ser campions. Nosaltres necessitem una última victòria per no trobar-nos amb sorpreses inesperades. Esperem que sigui un matx competit i que guanyem.

(feu clic a sobre per veure la imatge ampliada)