dijous, 26 de març del 2015

MECENARIS CB 92 - KORTATU BC 48 [J. 18]

Les sancions, les absències i les lesions van provocar que un Kortatu extremadament delmat (només cinc jugadors) acudís a enfrontar-se amb un dels rivals amb més talent ofensiu de la lliga. Aquesta circunstància que,de per sí, ja és un gran desavantatge per competir, no va impedir que els homes de negre donessin una imatge més que digna.

Els locals van recórrer a la pressió quan van detectar que el Kortatu jugaba sense bases. Però els visitants, que encara eren capaços de resistir físicament, van arribar al descans només 16 punts per sota, 37-21 (15-14 en el segon quart).

Després de la represa el Mercenaris va continuar amb la pressió cosa que, si s'afegeix a l'extraordinari encert amb els triples (15 en tot el partit) i a que els jugadors de Kortatu (sense possibilitat de canvis) no van poder aguantar el ritme que imposava el rival no va fer sinó augmentar la diferència fins al final del matx.

(Diversos moments dels herois durant el partit contra el Mercenaris CB)