dijous, 26 de març del 2015

KORTATU BC 74 - COSTA SERRA 71 [J. 19]

Partit extremadament igualat el que es va viure a Montigalà entre el Kortatu i el Costa Serra, un rival d'envergadura. La demostració palpable d'aquesta afirmació es pot comprovar en el resultat parcial de cada quart (18-18), (20-19), (16-17) i (20-17).

Tot el matx va transcórrer en una dinàmica en què cada intent d'escapada que protagonitzava un dels contendents era neutralitzada per l'altre. Per exemple, el Kortatu guayava per 36-28 a falta d'un minut per al descans al qual es va arribar amb un equilibrat 38-37.

Res no va canviar a la represa. Si de cas, va haver-hi més moments en què el Costa Serra portava la iniciativa. Això va continuar fins als moments finals en què, l'encert tàctic del Kortatu de forçar tirs lliures (10/13 a l'últim quart) no va poder ser contestat pels visitants (4/5) llastrats per les faltes i les protestes injustificades. Els homes de negre, per la seva part, van estar durant tot el partit molt seriosos sense qüestionar en cap moment la labor arbitral.