divendres, 9 de gener del 2015

ANTIC 51 - KORTATU BC 72 [J. 08]

L’Antic un equip que malgrat que acaba de pujar a primera divisió, acumula molta experiència a la competició organitzada pel CEBN, es va presentar en la matinal del diumenge amb només cinc jugadors. Així dons, el partit s’iniciava amb un notable desequilibri quant als efectius de què disposava cada esquadra. Tradicionalment aquests enfrontaments no se li han donat molt bé al Kortatu i el 25-29 que es registrava en el descans del matx semblava indicar que, a pesar dels problemes dels locals, seria molt complicat batre l’Antic.

Però a la represa els homes de negre van comprendre que no es podien permetre el luxe d’afrontar un final de partit amb igualtat en el marcador. De manera que van pujar les seves prestacions defensives que, unides a un bon encert en el tir de 3 punts, van fer que el Kortatu acumulés una renda de 13 punts (37-50) abans de donar pas a l’últim període del partit.

L’Antic va intentar oposar tota la resistència de què eren capaços però l’esforç de Vilches (27 punts) no va ser secundat per cap dels seus companys. Els locals van notar la davallada física i el Kortatu no va perdonar-ho no perdent l’ocasió per eixamplar la diferència fins al final (51-72).

El proper partit serà contra el Killer Queen ja passades festes. Aquest equip, després de diverses temporades deambulant per la part baixa de la classificació, finalment enguany estan en el llocs capdavanters. La raó d’això és l’enorme talent ofensiu que atresoren 3 dels seus jugadors (Barceló, Fernández i Andrés) i, probablement, entendre que en aquesta lliga resulta imprescindible tenir una bona defensa si es volen assolir objectius més ambiciosos.