dijous, 29 de gener del 2015

2 DE II 64 - KORTATU BC 42 [J. 11]

Des del primer minut la tendència d'un marcador favorable als locals no va fer més que augmentar i augmentar: 12 punts al primer quart (22-10), 25 al descans (46-21) i 29 a mitjan tercer quart (50-21). A partir d'aquest moment no es podia sinó millorar i evitar el ridícul d'un Kortatu inoperant. Aquest objectiu es va assolir tot i que és inacceptable acabar un partit amb només 42 punts anotats.

No es pot explicar la diferència per una qüestió d'encert en els triples ni tan sols per practicar una tàctica d'intent de desgast dels jugadors del Kortatu a còpia de forçar faltes personal i anar a la línia de tirs lliures. Senzillament, la major ambició defensiva dels locals unida a una certa coherència en el seu joc d'atac van ser suficients per treure els colors dels homes de negre. Haurem de millorar moltíssim (i aquesta és la bona notícia, l'enorme marge de millora) començant per aplicar dosis d'humilitat i sacrifici que facin augmentar l'autoestima personal per tornar a trobar el gust de jugar a bàsquet.