dimarts, 11 de novembre del 2014

KORTATU BC 46 - NEGJUS BAND 62 [J. 03]

El Negjus Band segueix sent un equip ple de joventut en una lliga farcida de veterans. No obstant això, després de diverses campanyes en què sempre ha deambulat pels darrers llocs de la classificació general, aquesta temporada pot ser que hagin acumulat el bagatge suficient com per afrontar els seus partits amb una mica més d’ofici.

I així va ser davant el Kortatu BC en què, demostrant des de l’inici del matx una actitud agressiva van aconseguir que els locals semblessin totalment desactivats i sense capacitat per contrarrestar els tres triples anotats pels visitants, que motivava la diferència en el marcador finalitzat el primer quart (9-18).

El tímid intent de reconduir el partit que va intentar el Kortatu no va reeixir. I fallar cinc tirs lliures de manera consecutiva no ajudava. Més aviat feia que el Negjus Band acumulés un màxim avantatge de 17 punts (12-29). I a pesar que els homes de negre ho van intentar (18-30, a falta de minut i mig pel descans) els joves jugadors visitants refredaven les aspiracions locals tancant el parcial amb un còmode 18-34.

La represa no va servir per que el marcador s’estrenyés. Ans al contrari, el Negjus Band arribava als vint punts a favor amb certa facilitat (26-46) poc abans que acabés el tercer període (30-48). I la tònica es va mantenir més o menys durant l’últim quart. Només en un parell d’ocasions els locals semblava que tornaven a tenir alguna opció (41-53, minut 6 i 44-55, minut 8), però els visitants van demostrar solvència i ofici i es van endur, merescudament, la victòria (46-62).