dimarts, 11 de febrer del 2014

KORTATU BC 52 - GIK FUTURE 61 [J. 12]

El partit va venir marcat pel monumental error que va cometre el responsable del Kortatu BC qui, havent oblidat les fitxes i el tríptic del seus jugadors, va provocar una situació en què, de no haver estat per la diligència de l'Óscar Valenciano, el partit l'haurien perdut els locals abans d'haver-lo començar. Per fortuna, la documentació va arribar a temps i el matx es va disputar. Condicionats des dels inicis pels 6 triples dels visitants Martínez i Zumaquero (3 cadascun d'ells), pràcticament consecutius, el Kortatu va fregar el ridícul quan al minut 25 l'avantatge visitant arribava als 24 punts (18-42). A partir d'aqui, l'orgull dels homes de negre va fer que, a falta de 2 minuts es veiés possible el miracle (46-53). Un nou triple de Martínez va refredar els ànims d'un Kortatu BC que va ensopegar contra un rival que se suposa directe.