dimarts, 25 de febrer del 2014

GIMESPORT 57 - KORTATU BC 59 [J. 14]

Si hi hagués una paraula que pogués definir l'enfrontament que va tenir lloc el passat diumenge al Poliesportiu Marina Besòs, aquesta seria TEATRAL. Efectivament, perquè al Kortatu BC, a les baixes conegudes del Tom vanden Heuvel, l'Isra Tomàs i el Dani García, es van sumar a primera hora del matí les del Jordi Sánchez i el Charly García. Així que els homes de negre afrontaven aquest difícil compromís amb només 7 efectius. Quan les coses van malament, poden anar pitjor? I tant. Només 4 minuts després d'iniciar-se el matx, el Quim Saucedo quedava literalment KO per un cop fortuït al nas. A més a més, l'Óscar Valenciano va haver de jugar gran part del partit amb un esquinç en un turmell que el mantindrà fora de les pistes de 3 a quatre setmanes. I, finalment, el Jordi Romeu va patir una contractura a la cuixa que li va impedir jugar en plenitud de condicions.

Doncs malgrat totes aquestes circumstàncies, els homes de negre van saber jugar d'una manera molt seriosa i responsable que els va permetre acumular una renda que va arribar a ser de 13 punts a només cinc minuts del final (38-51). En un increïble esforç final els locals van aconseguir igualar la confrontació a només 13 segons del final. Aleshores el Kortatu, que no va demanar temps mort, va atacar sense trobar una escletxa a la defensa del Gimesport fins que, de manera inesperadament teatral, la pilota va arribar a les mans del Francesc Barriga qui amb un llançament sobre la botxina de final de partit, aconseguia anotar dos punts que donaven la victòria definitiva al Kortatu.