dijous, 26 de febrer del 2009

KORTATU BC 64 - COSTA SERRA 70

En aquesta ocasió el resum del partit resulta d'allò més senzill. Després que Kortatu BC aconseguís el seu màxim avantatge mediat el segon quart (25-21), diverses disonàncies a la banqueta local van facilitar que el Costa Serra, més centrat, ho aprofites amb un parcial de 18-4, per triturar el marcador i anar al descans amb un contundent 27-39. Els visitants van arribar a tenir una màxima diferència de 17 punts al darrer minut del tercer quart (45-58). No obstant això, el Kortatu BC va treure l'orgull. Això i una defensa individual que van donar els seus fruits i va ser gràcies a aquestes circumstàncies que minut es va arribar al final del partit amb el digne 64-70.
ALTRES RESULTATS PENDENTS I CLASSIFICACIÓ PROVISIONAL

PROPER RIVAL: RUHABIT MONTGAT. Dissabte, 28 de febrer a les 16.00 hores al pavelló Mireia (Montgat)