dilluns, 24 de desembre del 2007

KORTATU BC 90 - SANT CRIST (1) 46

El Kortatu despedeix l'any amb una nova victòria, la tercera consecutiva. I va ser d'una contundència poc habitual a la lliga. El partit va començar amb un ritme de joc un xic lent. El Kortatu va plantejar d'entrada la seva ja clàssica defensa 3-2. El Sant Crist, va fer una primera lectura de la defensa força bona. Els seus jugadors feien una rotació ràpida de la pilota i aconseguien, gairebé sempre al límit de la possessió, anotar. Gràcies a aquesta estratègia, van assolir el que seria el seu màxim avantatge a l'enfrontament, 5-12, al primer quart. Després d'un temps mort, Kortatu va fer un parcial de 10-0, i aquí es va acabar el partit.
La resta, és fàcil de resumir. Els parcials eren, invariablement favorables a l'equip local. A poc a poc anava creixent la diferència i al descans el marcador senyalava un 42-27, que s'intuïa que ja seria definitiu.
I així va ser. L'avantatge no va cessar d'eixamplar-se. El darrer quart, quan tot ja estava decidit, no va ser de relaxació per als locals. Lluny d'abaixar el ritme, el Kortatu va acabar amb la que seria la màxima diferència (90-46).
Hem de lamentar la baixa que va patir el Kortatu, quan, en una jugada totalment fortuïta, en Watu es va lesionar a l'esquena. En un principi tothom vam pensar que seria alguna cosa més greu, però, per fortuna, tot sembla apuntar que estarà disponible per al següent partit, que serà el proper dia 13 de gener.