dimecres, 19 de desembre del 2007

AE DOSA 78 - KORTATU BC 80

Victòria treballadíssima. Aquest, sens dubte podria ser el titular per al partit contra l'AE Dosa que es va disputar dissabte passat al pavelló dels països catalans. L'equip local va sortir amb un encert des de la línia de 6,25 demolidor. Van anotar 6 triples que van triturar Kortatu en qüestió de pocs minuts. El final del primer quart hauria estat més escandalós si l'Oscar Valenciano no hagués anotat un triple des de mig camp i sobre la botzina que posava el 27-14 en el marcador.
El segon parcial no hi va anar molt millor. En una dinàmica similar el Dosa va augmentar la diferència i va tancar el primer temps amb un esclaridor 46-31.
Però a la represa del partit, el Kortatu va demostrar que no s'havia rendit, ni molt menys. Jugant molta estona amb tres homes alts i la reaparició del David Ibàñez, es va reduir el desavantatge a 10 punts al final del tercer període (63-53).
L'últim quart va ser una demostració de qui volia guanyar l'enfrontament. El Kortatu, amb més fe, amb una sòlida defensa i uns Jordi Romeu i Ivan Sequero amb molt d'encert en atac van propiciar arribar a un final ajustadíssim, en què Kortatu va estar millor i va endur-se la victòria final.