dijous, 24 de maig del 2007

SOPAR DE FINAL DE TEMPORADA, ELECCIÓ MVP I ALL STAR

Bon dia

Un cop acabada la temporada hauríem de decidir quin dia fem el sopar de l'equip. Després de diverses propostes es perfila el dissabte, 16 de juny. Sis plau, penseu-hi i digueu si us va bé i si no, proposeu una data alternativa. Envieu un e-mail a aquesta adreça jsaucedog@gencat.net confirmant la vostra assistència. És important que ho feu com abans millor perquè suposo que serem molta gent i costa arranjar-ho tot. Digueu també, sis plau, si vindreu sols o amb companyia.

Aquest any el CEBN vol fer una jornada especial en el lliurament de premis dels equips de lleure. El mateix dissabte, 16 de juny, a les 17.00, es hi haurà un partit estil ALL STAR. Cada equip participant a la competició de lleure hem de seleccionar un jugador per disputar aquest partit. La forma més justa per fer-ho seria per votació, és a dir, com si triéssim el MVP. Cadascú dels 12 jugadors que som de l'equip, podríem fer una votació de la següent manera:

  1. En una llista amb els noms dels 11 jugadors votarem a tres d'ells de forma que atorgarem 3 punts per al primer jugador, 2 per al segon i un punt per al tercer.
  2. Votarem: els 12 jugadors i el delegat. Obviament, un jugador no pot votar-se a sí mateix. Per tant, el nombre màxim de vots que podria obtenir un jugador seria de 36.
  3. Al final se sumarà la puntuació que ha obtingut cada jugador.
  4. El jugador més votat serà el que jugui aquest ALL STAR del CEBN.
  5. Si el jugador més votat no volgués o no pogués anar-hi al partit, aleshores saltaria al següent més votat i aíxí successivament.

Bé ja ho sabeu. Esperem els vostres e-mails perquè expresseu si us va bé la data del sopar (dissabte 16 de juny) i perquè em digueu les votacions al jugador per a l'ALL STAR. L'últim dia per rebre votacions, 8 de juny de 2007.

Sis plau, mulleu-vos i digueu la vostra opinió: del sopar, de la tria del jugador ALL STAR, o del que volgueu. I per a la resta dels qui visiteu el blog, també, evidentment, podeu dir el que us vingui de gust. Sempre es valoren els comentaris.

Moltes gràcies per la vostra paciència. Salut i Força Kortatu