dilluns, 21 de maig del 2007

AGRAÏMENTS ESPECIALS

Ara que la temporada ja és conclosa, els jugadors, delegat i tècnic del Kortatu BC volem aprofitar per reparar una evident injustícia. Es tracta de donar les gràcies a tota la gent que ens han seguit fidelment setmana darrera setmana. Ens referim a les companyes, nòvies, dones, germanes, pares i mares, també fills i filles, amics i amigues. En fi, a tothom que en alguna ocasió valentment ha triat venir a veure'ns en comptes de fer qualsevol altra cosa de més profit.

Volem demanar perdó per totes les vegades en què intentàveu esbrinar el resultat del matx però, des del parquet, hem ignorat el vostre interès i no us hem informat de com anava el partit. Esperem que la propera temporada es corregeixin aquestes mancances i estar més pendents de vosaltres per si voleu saber el marcador.

Sabem que en moltes ocasions el joc que hem desplegat no ha estat del tot atractiu. Però també confiem que, de vegades, haguem aconseguit transmetre emoció i que tothom s'hagi divertit una mica en algun moment.

Per tot això, a totes i a tots, us agraïm la vostra assistència i que ens hàgiu acompanyat amb el vostre alè des de les grades.

Gràcies per seguir-nos. Salut i Força Kortatu

1 comentari:

Olga ha dit...

Només donar les gràcies per la part que em toca per aquests agraïments i comentar què és un plaer poder acompanyar-vos a tots els partits, guanyats i perduts, i espero poder-ho fer molts anys més, perquè encara que de vegades ens queixem... ens agrada i ens divertim anant. Endavant Kortatu per els 20 següents!! ;-)