dimarts, 21 d’octubre del 2014

KORTATU BC 50 - BASKET CENTRE 65 [J. 01]

Pèssim debut del Kortatu BC en la jornada inicial de la incipient temporada 2014/15 contra el Basket Centre. El resultat va ser totalment inesperat i encara gràcies ja que els visitants havien aconseguit acumular un avantatge de 27 punts (29-56) quan només restaven 7 minuts per la finalització de l’enfrontament.

Per moments algú podria creure que hi havia 6 jugadors visitants en pista (així de ràpid es movien) o bé que només n’hi havia 3 de locals i sempre estàtics. Semblava que els homes de negre continuaven amb la pretemporada. Sense ritme, sense ambició, sense coratge, sense els mínims conceptes bàsics, els visitants van obrir la panxa del Kortatu i li va treure els budells fora. Sort que, amb una hora i mitja de retard els locals, finalment, van començar a jugar a alguna cosa semblant al bàsquet i, amb més orgull que coneixement, es va eixugar el desavantatge a només 15 punts. Pura cosmètica.

La vida continua. Hem de tornar a aixecar-nos, com tantes altres vegades i, el diumenge a Sant Adrià, intentar prendre la victòria davant del Gimesport qui, per cert, com que venen d’encaixar una forta derrota davant del CB Gorg, no ho posarà gens fàcil als homes de negre.