dimarts, 28 de gener del 2014

AUTOESCUELA BÉTULO BADAMAR 62 - KORTATU BC 72 [J. 11]

Una sortida realment trituradora dells locals (20-5, minut 8 del primer quart), i alguns desafortunats precedents no gaire llunyans en el temps, eren circumstàncies poc propícies per pensar en una eventual remuntada dels jugadors del Kortatu BC. No obstant això, una combinació de serenitat, de bones decisions tàctiques i d'encert dels homes de negre (amb un Óscar Valenciano especialment inspirat), feia que el resultat de 27-30 al descans indiqués que els visitants havien capgirat la situació. A la segona part el matx va persistir un equilibri sustentat, per part local, en la qualitat de Chus López i A. García. El Kortatu, però, va demostrar molta ambició i, confiant en les seves possibilitats, amb una altra bona actuació col·lectiva, (menció especial de l'encert en els tirs lliures i de control del rebot), va aconseguir una victòria de mèrit una mica més ajustada del que el marcador final va indicar.