dimarts, 10 de març del 2009

KORTATU BC 52 - DANONE CDC 66

Digníssima derrota. Tal i com es preveia els visitants van sortir amb la intenció de trencar el partit i el marcador com abans millor. I, tot i arribar a tenir una diferència favorable de 13 punts en el minut 5 (2-15), els locals, després de demanar un temps mort i redissenyar l'estratègia van aconseguir tancar el període amb un acceptable 12-19.
Amb l'idea d'intentar portar un ritme de partit més convenient, el Kortatu va aconseguir acostar-se a només 4 punts (24-28), al minut 7 del segon quart. No obstant això, amb 3 triples visitants més un tir lliure s'arribava al descans amb un 28-38.
Novament el Kortatu va fer un grandíssim esforç per estar molt a prop en el marcador i així va ser. Hi havia partit (36-40, 40-44 i 42-47), i l'entrenador del Danone es veia obligat a demanar temps mort. Però novament, dos triples consecutius visitants feien finalitzar el període amb un 42-52. I amb les forces ja més justes del Kortatu, i les gandes de resoldre el partit del Danone, es va precipitar l'escapada definitiva dels visitants (46-62), gràcies a dos nous triples consecutius. El marcador final, 52-66, demostra el digníssim partit que va jugar el Kortatu i suposa el tercer millor resultat que qualsevol equip hagi fet aquest any contra els totpoderós Danone CDC.